Kristian Rytter Gruppen

Tipbiler

Vi leverer løsninger med salg og transport af råstoffer. Kristian Rytter Transport har gennem mange år i branchen stor erfaring med levering af sand, grus, muld og sten materiale.

Vi arbejder sammen med landsdelens grusgrave og kan grundet en bred vognpark levere mængder på alle niveauer. Vi afskaffer jord og brokker og diverse affald til respektive affaldsstationer.

Kontaktperson: Christian Damsgaard

Kranarbejde

Vi leverer kranløsninger til alle løfteopgaver med moderne kran- og grabudstyr. Vi har, gennem mange år i branchen, oparbejdet et højt niveau inden for kranarbejde. Vi har markedets mest kompetente kranfolk til komplekse kran og hejseopgaver opgaver på alle størrelser byggepladser.

Vi arbejder til dagligt med kranopgaver lige fra levering af gods på fortov til komplicerede løft i 40-50 meters højde.

Kontaktpersoner: Thomas Andersen og
Mette Møller Pedersen

Specialtransport og blokvogne

Vi leverer løsninger med specialtransport og blokvogne primært for bygge- og anlægsindustrien med fokus på transport af store emner som fx entreprenørmaskiner. Vores største blokvogn ”Obelix” flytter således op til 107 ton.
Transport af meget tunge enheder kræver planlægning, omtanke og helt specielle kompetencer hos vores medarbejdere, der naturligvis også råder over branchens bedste materiel.

Med vores specialbyggede blokvogne, kan vi tilbyde en lang række faciliteter, som gør vores transport til en sikker og konkurrencedygtig kundeoplevelse. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en professionel og præcis blokvognstransport i den tunge ende!

Kontaktperson: Klaus Sørensen

Køreplader

Kristian Rytter Transport A/S er landsdækkende leverandør af køreplader i kvalitetsstål. Pladerne sikrer tung kørsel til og fra fx bygge- og anlægsprojekter. Vi råder over et omfattende lager på mere end 65.000 plader, som er fordelt på 4 centrale depoter, hvilket betyder hurtig og præcis levering overalt i landet.

Vores køreplader leveres, udlægges og afhentes af erfarne pladefolk, der er udrustet med branchens bedste materiel, og alt udført arbejde registreres digitalt. Køreplader fra Kristian Rytter Transport A/S er en rationel og konkurrencedygtig løsning – både til mindre opgaver – og til de helt store infrastrukturprojekter, som også kræver en driftssikker leverandør.

Hos Kristian Rytter Transport A/S har vi faste priser på levering, udlægning og afhentning. Det betyder, at kunden aldrig overraskes på prisen, men alene på den gode kvalitet af arbejdet!

Se her for køreplade typer og dimensioner

Kontaktpersoner: Henrik Jacobsen og Jes Nielsen

Volumentransport / flis

Vi leverer løsninger med transport af flis fra skov til varmeværker. Vi læsser enten af direkte fra skovmaskinen eller vi læsser selv flisen med kraner eller egen gummiged. Flisen transporteres med specialbiler og 45 m3 containere i hele Nordjylland.

Kontaktperson: Klaus Sørensen

Container og affaldsløsninger

Vi leverer affaldsløsninger til containere til haveaffald, jord/beton affald, brændbart affald og container til jern og metal – både til industri og privat. Kristian Rytter Transport har mere end 500 åbne-, lukkede- og combicontainere til hejseladsbiler.

Vi arbejder til dagligt med et meget bredt udvalg af modtagerstationer og kan derfor tilbyde attraktive affaldsløsninger til både virksomheder og private.

Kontaktperson: Maria Nymand

Michael Sørensen

Michael K. Sørensen
Vognmand / medejer
michael@krt.dk
Direkte 9636 0291

Henrik Jacobsen

Henrik Jacobsen
Kørselsdisponent, køreplader
hj@krt.dk
Direkte 9636 0281

Jes Nielsen

Christian Damsgaard
Kørselsdisponent, tipbiler
cdm@krt.dk
Direkte 9636 0282

Mette Pedersen

Mette Møller Pedersen
Kørselsdisponent, container
mette@krt.dk
Direkte 9636 0292

Thomas Pedersen

Klaus Sørensen
Kørselsdisponent, blokvogn og flis
klaus@krt.dk
Direkte 9636 0294

Maria Nymand

Maria Nymand
Kørselsdisponent, container og affaldsløsninger
mny@krt.dk
Direkte 9636 0293

Mette Pedersen

Thomas Andersen
Kørselsdisponent, kraner
tan@krt.dk
Direkte 9636 0296

Mette Pedersen

Jes Nielsen
Kørselsdisponent, køreplader
jni@krt.dk
Direkte 9636 0298

Mette Pedersen

Lars Sundbæk Christensen
Affald / miljø, salgskonsulent
lch@krt.dk
Direkte 5092 0080

Mette Pedersen

Marianne Krogh Hansen
Administration
marianne@krt.dk
Direkte 9636 0295

Kristian Rytter Transport  A/S
Brøndborerens Alle 13
DK-9230 Svenstrup
Telefon  9838 5858

Email: info@krt.dk
CVR nr.: 3289 2647

- en virksomhed i Kristian Rytter Gruppen

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse, Skyggebørn og Danske Hospitalsklovne

Vagttelefon,
16.00 - 07.00:
9189 4083