Tipbiler

Vi leverer løsninger med salg og transport af råstoffer. Kristian Rytter Transport har gennem mange år i branchen stor erfaring med levering af sand, grus, muld og sten materiale.

Vi arbejder sammen med landsdelens grusgrave og kan grundet en bred vognpark levere mængder på alle niveauer. Vi kører jord og brokker og diverse affald til respektive affaldsstationer.

Kontaktperson: Jes Nielsen

Kranarbejde

Vi leverer kranløsninger til alle løfteopgaver med moderne kran- og grabudstyr. Vi har, gennem mange år i branchen, oparbejdet et højt niveau inden for kranarbejde. Vi har markedets mest kompetente kranfolk til komplekse kran og hejseopgaver opgaver på alle størrelser byggepladser.

Vi arbejder til dagligt med kranopgaver lige fra levering af gods på fortov til komplicerede løft i 40-50 meters højde.

Kontaktperson: Michael K. Sørensen

Specialtransport og blokvogne

Vi leverer løsninger med specialtransport og blokvogne primært for bygge- og anlægsindustrien med fokus på transport af store emner som fx entreprenørmaskiner. Vores største blokvogn ”Obelix” flytter således op til 107 ton.
Transport af meget tunge enheder kræver planlægning, omtanke og helt specielle kompetencer hos vores medarbejdere, der naturligvis også råder over branchens bedste materiel.

Med vores specialbyggede blokvogne, kan vi tilbyde en lang række faciliteter, som gør vores transport til en sikker og konkurrencedygtig kundeoplevelse. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en professionel og præcis blokvognstransport i den tunge ende!

Kontaktperson: Henrik Jacobsen

Køreplader

Vi leverer kørepladeløsninger i alle størrelser og til alle formål. Kristian Rytter Transport har køreplader til udlejning i mange tykkelser, mål og materialer og har kunden specielle ønsker, skræddersyr vi efter ønske.

Kørepladerne leveres og lægges af landets skrappeste pladefolk – og det kan ses på det færdige resultat.

Køreplader kan anvendes til mange formål og vi rådgiver naturligvis gerne herom – kontakt os for et godt tilbud.

Se her for køreplade typer og dimensioner

Kontaktperson: Henrik Jacobsen

Volumentransport / flis

Vi leverer løsninger med transport af flis fra skov til varmeværker. Vi læsser enten af direkte fra skovmaskinen eller vi læsser selv flisen med kraner eller egen gummiged. Flisen transporteres med specialbiler og 45 m3 containere i hele Nordjylland.

Kontaktperson: Thomas Ditlev Pedersen

Container og affaldsløsninger

Vi leverer affaldsløsninger til containere til haveaffald, jord/beton affald, brændbart affald og container til jern og metal – både til industri og privat. Kristian Rytter Transport har mere end 500 åbne-, lukkede- og combicontainere til hejseladsbiler.

Vi arbejder til dagligt med et meget bredt udvalg af modtagerstationer og kan derfor tilbyde attraktive affaldsløsninger til både virksomheder og private.

Kontaktperson: Mette Møller Pedersen

Michael K. Sørensen
Salg og tilbud
michael@krt.dk
Direkte 9636 0291

Henrik Jacobsen
Kørselsdisponent
hj@krt.dk
Direkte 9636 0281

Jes Nielsen
Kørselsdisponent
jes@krt.dk
Direkte 9636 0282

Mette Møller Pedersen
Kørselsdisponent
mpe@krt.dk
Direkte 9636 0293

Thomas Ditlev Pedersen
Kørselsdisponent
tpe@krt.dk
Direkte 9636 0298

Maria Nymand
Kørselsdisponent
mny@krt.dk
Direkte 9636 0293

Kristian Rytter Transport  A/S
Jellingvej 19
DK-9230 Svenstrup
Telefon  9838 5858
Vagttelefon, 16.00 - 07.00:
9189 4083
CVR nr.: 3289 2647